Joans App_mars2019-01

Ladda ner vår app till din enhet

Såhär funkar det

1. Ladda ner appen

Börja med att ladda ner vår app. Du hittar den på App Store om du använder iPhone och på Google Play om du har en Android-telefon.

2. Välj restaurang

Välj från vilken restaurang du önskar göra din beställning. Om du har platsinfo påslagen i telefon för du förslag på närmaste restaurang.

3. Bläddra i vår meny

Hos oss hittar du alltid något gott att äta. Bläddra bland våra rätter och drycker och lägg till i din beställning genom att klicka på plusset. Vissa rätter har olika alternativ och kräver ett extra klick.

4. Granska din order

Klicka på Min order längst ner til höger för att granska din order och slutföra beställningen. När du känner dig nöjd klicka på Betala.

5. Välj hur du vill få maten

På Joan's kan du beställa för avhämtning, få maten serverad till ditt bord eller hämta själv i baren. Vill du få maten serverad till bordet vänligen ange ditt bordsnummer.

6. Skapa ett konto

I detta steget skapar du ett nytt konto, antingen via e-post eller genom din Facebook-inloggning. Fyll i uppgifterna och tryck på OK.

7. Lägg till ett betalkort

För att slutföra beställning lägger du till det bankkort som du vill betala med. Bankkortet sparas i appen till nästa besök. Smaklig måltid!

Copyright © Joans Café & Bistro AB