Bli franchise­tagare

Är du en passionerad entreprenör och vill bli en del av vårt framgångsrika koncept?

Nu tar vi nästa steg i utvecklingen av vårt lyckade café- och restaurangkoncept och öppnar upp för franchisetagare. Som en av Joan’s vänner brinner du för mat, dryck, våra gäster och de möten som uppstår kring borden. Och trivs i en atmosfär med mycket kärlek.

Tre goda skäl att bli en av oss

Ett beprövat koncept

Som franchisetagare får du ta del av vår affärsidé med ett beprövat och framgångsrikt koncept, utarbetat i minsta detalj. Allt från restaurangens mat, till inredning och service. Det hjälper dig att komma i gång fort. Du behöver aldrig fundera över vilka rätter du ska ha på menyn, om inredningen ska gå i svart eller gult eller hur du ska bemöta dina gäster. Allt finns redan där.

Stöd & råd

Som franchisetagare till Joan’s får du stöd med inköp, marknadsföring och försäljning. Vi hjälper dig också med personalfrågor, kontakt med myndigheter och redovisning. Vi har även utvecklat en app, där våra gäster kan beställa mat och boka bord. Allt detta får du tillgång till när du blir en av oss. Vi finns alltid vid din sida, bara ett samtal bort.

En i gänget

Du behöver aldrig vara ensam. Som en av Joan’s vänner finns det alltid någon att dela din erfarenhet med. Som förstår din situation, de utmaningar du ställs inför men också de möjligheter som finns. Vännerna finns där för att stötta och ge dig råd längs vägen. Som franschaistagare på Joan’s är du en del av något större, med kollegor på flera orter.

Vem söker vi?

Vi vill förstås att du tycker om vårt restaurangkoncept. Att du har passionen, kärleken till mat och dryck, men också till våra gäster. Vi vill att du har en känsla för detaljer. Att du är utåtriktad, älskar service och kvalitet. Vi vill helst att du har erfarenhet från branschen, ett affärssinne och ett långsiktigt perspektiv. Och förstås en välordnad ekonomi med utrymme för investering.

Just nu söker vi franchisetagare

I Jönköping … ev fler orter.

Låter det intressant och spännande?

Slå oss en signal om du har några frågor, eller fyll i din intresseanmälan här. Vi ser fram mot att höra från dig! 010-330 13 30.
Franchisetagare (#4)