Kock hos Joan's som ler

Bli en del av joan's

Är du en passionerad entreprenör och vill bli en del av vårt framgångsrika koncept?

Nu tar vi nästa steg i utvecklingen av vårt lyckade café- och restaurangkoncept och öppnar upp för franchisetagare. Som en av Joan’s vänner brinner du för mat, dryck, våra gäster och de möten som uppstår kring borden, och trivs i en atmosfär med mycket kärlek.

Tre skäl

att bli en del av oss

Ett beprövat koncept

Som franchisetagare får du ta del av vår affärsidé med ett beprövat och framgångsrikt koncept, utarbetat i minsta detalj. Allt från restaurangens mat, till inredning och service. Det hjälper dig att komma i gång fort. Du behöver aldrig fundera över vilka rätter du ska ha på menyn, om inredningen ska gå i svart eller gult eller hur du ska bemöta dina gäster. Allt finns redan där.

Stöd & råd

Som franchisetagare till Joan’s får du stöd med inköp, marknadsföring och försäljning. Vi hjälper dig också med personalfrågor, kontakt med myndigheter och redovisning. Vi har även utvecklat en app, där våra gäster kan beställa mat och boka bord. Allt detta får du tillgång till när du blir en av oss. Vi finns alltid vid din sida, bara ett samtal bort.

En i gänget

Du behöver aldrig vara ensam. Som en av Joan’s vänner finns det alltid någon att dela din erfarenhet med. Som förstår din situation, de utmaningar du ställs inför men också de möjligheter som finns. Vännerna finns där för att stötta och ge dig råd längs vägen. Som franschaistagare på Joan’s är du en del av något större, med kollegor på flera orter.

Personal skarattar

Vem söker vi?

Är du en gastronomisk visionär med en smittande passion för mat, dryck och extraordinär service?

Vi söker en stjärna med öga för detaljer och hjärta för gästens glädje, någon som förstår den perfekta balansen av charm och professionalism. Med dina erfarenheter inom branschen och ett strategiskt affärstänk, är du redo att investera inte bara kapital utan även ditt kreativa driv i en anrikad framtid. Om det låter som musik i dina öron och du är beredd att lägga din själ i detta engagerande äventyr, anslut dig till oss och låt oss tillsammans skapa oförglömliga smakupplevelser. Låt oss höra ifrån dig – din resa mot en smakfull framgång börjar nu!

Just nu söker vi franchisetagare

Växjö & Göteborg

Låter det intressant?

Slå oss en signal om du har några frågor, eller fyll i din intresseanmälan här. Vi ser fram mot att höra från dig! 010-330 13 30.

Bli franchise­tagare